Organiseringen av barneleker

toys2

Hvis du har barn, kan bursdager være en spennende tid. Men det kan også være dyrt, stressende og litt frustrerende. Denne korte artikkelen vil dekke det grunnleggende om å feire bursdager med barn og barn leker, inkludert hvordan du kan handle for de beste tilbudene på leker, hvordan du organiserer leker, og hva du skal gjøre med leker som du allerede har.

Hvis det er barn i husholdningen din, så er en bursdag sikker på å bety mange leker. Hvis du er som de fleste familier, har du tilbrakt ukene før den store dagen dashing om byen, kjører fra en butikk til den neste, på jakt etter de perfekte leker. Vet du hva barn leker å kjøpe? Hvor mye skal du bruke på dem? Og hva med lekene som barna dine allerede har?

Lek kontra likestilling

Shopping for barn leker bør gjøres med forsiktighet. Ta deg tid til å se gjennom salgsannonser, klipp kuponger, sjekk ut butikker hver uke, og selv handle på nettet for å finne de beste tilbudene på må-ha for hvert år.

Vi har en regel i vår husholdning, og regelen er at vi gjør en miniatyr “vårrengjøring” i ukene frem til ett barns fødselsdag. Fellesområdene og badene er enkle nok; Det er barnas soverom som gir oss problemer. Med så mange barneleker strødd rundt, er det vanskelig å vite hvor du skal begynne. Men det enkleste å gjøre er å ta to søppelsekker. En pose vil holde ødelagte og gamle leker som er klare til å bli kassert, og den andre posen vil samle de barna leker som kan doneres til veldedige organisasjoner og tilfluktsrom.


Gode oppbevaringsløsninger til barnerommet

Det er enkelt å fjerne søppelleker som er klare nok, men hvordan vet du hva du skal donere? Vel, det som kommer til hjernen er en enkel regel for husholdningsorganisasjonen: Hvis den ikke har blitt brukt på seks måneder, så er sjansens for at den ikke vil bli brukt, og så er den klar til å treffe veien. Når det gjelder barn og barn leker, bør den tiden reduseres til tre måneder. Så der har du det: Hvis et leketøy ikke har blitt spilt med på tre måneder, gi eller ta noen dager, så er det klart til å gå.

Når du har ryddet ut alle de gamle og er klare for det nye, kan du se på måter å forbedre lagring og organisering. Jeg kan ikke anbefale nok et godt sett med oppbevaringshyller. De er perfekte for å organisere barn leker av en rekke former, størrelser og formål. Disse hyllene er ofte utformet slik at de kan stables oppå hverandre, og noen kommer til og med med en plast eller tre “display hylle” som vinkler hyllene oppover og utover, noe som gjør tilgang til hyllene for å nå for lekene i en enkel oppgave.