Hvordan rengjøre barna leker

toys4

Det er så viktig å rengjøre barnas leker spesielt i disse dager. Du vil være sikker på at du rengjør lekene, men enda bedre hvis du kan rengjøre dem med alle naturlige produkter.

Personlig foretrekker jeg å rengjøre barnas leker med alle naturlige produkter fordi de ikke bare er bedre for barna mine, men de er bedre for miljøet. Så mange ganger hører du om historier om de harde kjemikaliene i flytende rensemiddel og svamper forårsaker og andre hudirritasjoner hos barn. Alt naturlig er veien å gå, og i mange tilfeller vil det faktisk bidra til å spare penger. Glem blekemiddelet! Og hvis du er ute etter ting som vil drepe av virus så slå til gode gammeldagse essensielle oljer som har eksistert i århundrer. Tea tree olje er en kjent antiviral essensiell olje.

Leker bør vaskes oftere enn du tror


Hvis du trenger å rengjøre disse plastlekene, hvorfor ikke bare sette dem i oppvaskmaskinen og sette oppvaskmaskinen på sanitize innstillingen. Dette er den beste og enkleste måten å rengjøre plastelementer på. Hvis du ikke har oppvaskmaskin, vil det bare å rengjøre dem for hånd i det varme såpevannet med vanlig oppvaskmiddel få jobben gjort like godt.

Så er det plysj leker. Det er noe som er i alle hjem med barn. Den beste måten å gjøre dette på er i vaskemaskinen. Jeg satte de utstoppede dyrene i et putetrekk og satte det på den milde syklusen. Jeg legger til 3 dråper tea tree essensiell olje til flytende vaskemaskin vaskemiddel og de kommer ut fabelaktig. Du kan også legge tea tree olje, sitronolje og lavendelolje til vann i en liten sprayflaske og spritz ned plysj leker om kvelden etter at de har blitt spilt med for dagen.

Hvor ofte bør barnelekene vaskes?

Hvis du har treleker, kan du bare tørke dem ned med en fuktig fille. Hvis andre barn har lekt med lekene så kan det være lurt å vaske den med såpevann, men ikke la det sitte i vann … det vil ødelegge treet. Jeg liker å sette noen dråper tea tree til den fuktige fille før jeg tørker ned trelekene. Bare sørg for å tørke av alle lekene før du gir dem til barna dine.

Så nå vet du hvordan du skal vaske alle disse Webkinz, Thomas togene og lekemobil leker barna dine vil få til jul. Du trenger ikke å bleke opp lekene, spesielt hvis du har et spedbarn som fortsatt setter lekene i munnen. Å gjøre ting som helt naturlig måte er best for alle.