Hvor trygge er barnas leker?

toys1

Det er et trist faktum at mange av de farligste lekene er favoritter. Tusenvis av billige, usikre leker finner veien inn på markedsplassen med lite blir gjort for å stoppe dem. Hvor mange usikre leker er det på hyllene som vi bare ikke vet om? Potensielt farlige leker er et alvorlig problem, men omfanget av problemet er ennå ikke stort nok til å utløse en utvandring av U. Til tross for industristandarder og pågående forbedringer, er farlige leker fortsatt allment tilgjengelige og solgt. Farlige leker kan klassifiseres som leker med deler som små barn kan kvele på, stikke opp nesen eller på annen måte skade seg med: skarpe hjørner, raske, massive prosjektiler, etc.

Ikke alle barneleker er trygge for barna

Barneleker kan bli farlige hvis de misbrukes eller hvis de faller i hendene på barn som ikke er gamle nok til å leke med dem. Bare ser rundt bilstøvel og garasje salg vil vise deg hvor de fleste av de eldre og farlige leker er kjøpt og solgt. Folk tror de får et røverkjøp, men hva er den virkelige kostnaden?

Millioner av farlige leker som er til salgs på hyller blir tilbakekalt hver dag på grunn av ulike grunner. Det er flere forskjellige faktorer som kan gjøre et leketøy farlig. Leker med magneter er høyt på listen på grunn av blyinnholdet, og det faktum at små barn kan svelge, eller skyve de små avtakbare delene i lekene der de ikke bør gå. Mange leker som er tilbakekalt har høye nivåer av bly i overflatemalingen; føre til å være farlig fordi det er giftig. Noen typer magneter i lekene dine bør sette leketøyet høyt på den farlige leker listen. De fleste farlige leker har små deler som kan fjernes og svelges av et lite barn. Leketøysdeler som lett kan bli sittende fast i et barns hals har ført til mange tilfeller av død og hjerneskade, men kan fortsatt bli funnet i nydesignede leker. Du bør sjekke alle leker for løse eller små deler som du føler kan være farlig for barna. Det er også farlig for barna å leke med leker som er ment for eldre barn. Fra tid til annen, inspiser barnas leker for slitasje som kan gjøre dem farlige. .

rammeplanen for barnehagen

Leker og spill representerer en tretti (30) milliarder dollar i året industri. Leker forårsaket anslagsvis 150.000 besøk på legevakten i fjor. Leker skal være solide, sterke og godt laget. Leker bør ha varig interesse og ikke bare være den siste på markedet. Du kan gå til nettstedet for Consumer Product Safety Commission CPSC. De publiserer en liste over tilbakekallinger av leketøy. Både foreldre og barn har rett til å forvente at lekene de velger og leker med, er utformet med barnets sikkerhet i tankene. Den første forsvarslinjen for leketøysikkerhet må være sikker design og produksjon. Den nåværende tilstanden er at mange foreldre aldri vil vite når et produkt har blitt tilbakekalt.

Å beskytte våre barn mot usikre leker vil alltid forbli flertallet av foreldrenes fremste bekymring, men når vil det bli første prioritet innen leketøysindustrien og regjeringens reguleringsorganer. Leketøysselskapene, forhandlerne og regjeringen må lytte og handle når farlige leker blir gjort oppmerksomme på dem, slik at vi ikke ser de samme farene og de samme skadene som dukker opp igjen år etter år. Farlige leker er ikke så vanlige som de pleide å være, men de er fortsatt der ute. Foreldre, foresatte og omsorgspersoner må fortsatt sjekke at lekene de kjøper er riktig merket med CE-merket som bekrefter at leketøyet er trygt. Der for eksempel farlige leker blir solgt som kan forårsake alvorlig skade på intetanende barn, må Office of Fair Trading kunne fjerne disse lekene fra utsalgssteder.