Barnehage Leker

toys7

Enhver barnehage må ha alt nødvendig utstyr. Dette omfatter barnesenger, barnestoler, boosterseter, barnevogner, bilseter og leker. De aller første fem er ganske selvforklarende, men hva slags leker bør du kjøpe? Den virkelig natur barnehage nesten garanterer at du vil mer enn sannsynlig ha de små i alle aldersgrupper, fra spedbarn på opp, og mens noen leker bare krysse aldersforskjeller, et flertall vil ikke.

Enhver barnehage er nødt til å ha tilgjengelig alt nødvendig utstyr. Dette omfatter barnesenger, barnestoler, boosterseter, barnevogner, bilseter og leker. De første fem er ganske selvforklarende, men hva slags leker bør du kjøpe? Den ganske natur barnehage nesten garanterer at du vil ha en ungdom i alle aldersgrupper, fra spedbarn på opp, og mens noen leker raskt krysse aldersforskjeller, vil et flertall ikke.

Barnehagenett Leker i bøtter og spann

Spedbarn gjennom ca 6 måneder har en liten mengde mobilitet, og vil derfor kreve leker som vil stimulere dem uten å frustrere dem som følge av deres oppholdssted for å samhandle. Myke leker i lyse farger som de kan sette i munnen er et flott utvalg, og hvis de skulle få sjansen til å lage støy enda bedre. Som spedbarn vil smake alt i sine forsøk på å identifisere det, elementer med skarpe hjørner, løse vedlegg (som perler eller øyne), eller ekstreme mengder hår (tror fylt hund) er større egnet for eldre ungdommer. Å gi fargerike bilder for sin ungdom å se på selv om løgn eller blir endret vil glede dem, som vil en fargerik, mønstret teppe for magen tid. Mange hoppeseter gir en leketøysbar for det unge barnet å stirre på selv om det sitter, og gir interaksjon som barnet vokser og lærer å bruke hendene til å strekke seg etter ting.

Fra seks måneder til årlig lærer barn å bruke hendene til å utforske gjenstander. Myke leker, bøker og teething ringer er et utmerket alternativ. Dette er også en utmerket alder for å få ut plastnøkler, telefoner, badekar sprutende leker (sørg for at de er tørre, rene og gratis for mugg internt), rangler, og andre elementer deres barn kan holde i hånden enkelt, så lenge de ikke har beskjedne deler som kan presentere en kvelningsfare. Myke baller barnet kan kaste vil glede dem, da de fortsatt studerer hvordan de skal gjøre bruk av hendene og er glade for årsaken og effekten av å se en ball fly etter at de kaster den.

Leker’n åpen kulturbarnehage

Fra ett eller to år begynner barna å forstå resonnementet bak lek. Leker med beskjedne deler eller skarpe kanter bør virkelig fortsatt ignoreres, men det er alderen hvor smårollingen virkelig vil begynne å samhandle med et leketøy. Noe som lager støy kommer til å nytes, enten det er et plastpiano, xylofon eller en bolle og skje. Blokker de kan stable og slå ned er vanlig, til tross for at i denne alderen mange små har problemer med begrepet blokker som låses sammen. Hauger av bildebøker bør være rundt, med solide sider (helst brettbøker) og store, fargerike illustrasjoner.

Fra to til fire barn begynner å engasjere seg i imaginær lek, forstå hvordan å øve med andre små barn. Leker som lar dem utforske sin kreativitet bør være tilgjengelige dukker og dukke størrelse spedbarn utstyr, store action figurer, leketøy kjøretøy, spille kjøkken og mat, og blokker som lar dem bygge bygninger og kjøretøy er nå riktig. Baller, lekeplass utstyr (både inn og ut), ride-on leker og andre slike fysiske utsalgssteder kommer til å være nødvendig også, som små barn i denne alderen ofte har en fantastisk mengde energi. Dette er en utmerket tid å hams lagre kunstforsyninger også, holde fargestifter, akvareller, fingermalinger, vaskbare markører og fargebøker / maling papir på hånden hele tiden. Det vil forbløffe deg hva de spirende geniene vil gjøre gitt de riktige forsyningene, og dette er virkelig en utmerket måte å okkupere dem på en regnfull dag.