Categories
Magiske show

Utføre magi for barn

Du har nettopp oppdaget den fantastiske verden av magi. Tur etter tur til den magiske butikken har lagt til ditt stadig voksende arsenal av magiske triks. Trettitre dager senere kommer kredittkortregningene for å minne din kone om at dette er en dyr hobby.

Magiske triks for barn å lære og utføre

ingen fare! Du vil tjene tilbake alle pengene du har brukt og mer ved å bli en deltids profesjonell magiker. Leter du etter steder å finpusse håndverket ditt, husker du plutselig at du niese har en syvende bursdag som kommer opp. Du kaller deg søster og tilbyr dine tjenester i stedet for en gave.

To uker senere kommer forestillingstiden. Du pakker alt ditt “A” materiale i to store pappesker. Du starter showet for seksten førsteklassinger og alle dine slektninger. Showet går bra. Alle ler og har det gøy. Du tar noen teatralske pauser for å bygge spenning når du søker i boksene dine etter det neste store trikset. Til slutt, din femten minutters show avsluttes etter femti-tre minutter. Du innså aldri at du hadde så mye stor magi. Barna jubler og applauderer for debutmagishowet ditt. Selv søsteren din, tørke tårene fra øynene hennes, sier: “Jeg har aldri hatt mer moro enn jeg så på ditt magiske show. Det var flott. John fikk alt på bånd.”

Dette er hvor mange deltids profesjonelle magikere forsøker å starte sin karriere. De ser seg rundt og bestemte seg for at å gjøre barneshow er den beste måten å starte på. Å utføre magi for barn er et av de vanskeligste områdene av magi å gjøre det bra. Denne artikkelen utforsker noen av utfordringene med å utføre barns magi.

-Du trener barn…

Barn forstår ikke mange av de vanlige tegnene i en live opptreden. De fleste barn er oppdratt i en alder av TV. Ingen latter spor og barna er utelatt i kulden. De er raske og vil komme opp i fart på kort tid. Men de trenger din hjelp.

Det samme problemet er enda mer problematisk med applaus. Barn er ikke vant til klapping. De forstår ikke applaussignaler. De vidunderlig timet applaus signaler vil forlate deg og publikum med mye ubehagelig stillhet.

Hva kan gjøres? Alt. En av dine viktigste oppgaver som barnemagiker er åpningen din. Begynnelsen av showet må gjøre fire ting:

•Etablere publikumskontroll
•Lær barna å reagere på applaussignaler
•Still inn tonen for showet
•Introduser din prestasjonspersonlighet

Publikum må varmes opp før trylleshowet ditt. Det virker hokey og bortkastet tid, men det kan gjøre forskjellen mellom en stor magisk show og en forferdelig en.

Barn elsker å ha det gøy. Selv i skolebarn lærers å adlyde dem som er i myndighet. Av en eller annen grunn glemmer mange tryllekunstnere å etablere autoritet tidlig i showet. Resultatet ligner et saloonslagsmål i det ville vesten.

Når du går ut for starten av showet, har du den perfekte muligheten til å etablere grunnreglene for showet. Jeg mener ikke at du bør ta ut en liste over husregler for showet. I stedet komme ut med tillit og varme opp publikum.

Fire ting blir gjort av den oppvarmingen. Du har lært barna å klappe når de liker magien. Det trener dem også til å reagere på applaus signaler i resten av showet. Oppvarmingen fastslår at du har kontroll over dette showet. Til slutt setter det en morsom tone for showet. Dette er første gang publikum får en følelse av din utførende personlighet.

-Du opptrer ikke for barna…

Dette er veldig vanskelig å trekke av. Dette er en av hovedgrunnene til at det er så vanskelig å gjøre barns magi. Du må designe showet for begge målgruppene. En nøkkel til showdesignen er din utøvende personlighet.

-Du er ikke deg selv i dag…

Når du utfører magi for barn, må du ha en særegen og tiltalende utøvende personlighet. Langt borte er de dagene da barnas magiker kan komme ut på scenen i en brukt smoking og wow sitt publikum med en formell magisk show. Se på Silly Billy, en av de mest vellykkede barnemagikerne. Hans utøvende personlighet er morsom og engasjerende. Hans show tone er fartsfylt og humoristisk.

Selv utover barnas magi, undersøke de utførende personligheter av barne-TV. Kaptein Kangaroo, Mr. Rodgers og Peewee Herman er eksempler på overbevisende personligheter. Hver og en var vellykket, men hadde svært forskjellige utførende personligheter. Den vanlige faktoren var at hver utøver engasjerte barn gjennom moro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *