Categories
Magiske show

På nært hold Magic?


Denne artikkelen forklarer hva nærbilde magi er, hva en ekspert close-up magiker kan gjøre og hva stor underholdning close-up magi kan være for nesten alle arrangementer.

Close-up magi er magisk underholdning som skjer rett foran deg, magi du kan ikke bare se, men føler og berører. Denne intimiteten er det som gjør den så forskjellig fra andre typer magi. En ekspert nærbilde magiker vil involvere og samhandle med publikum langt mer enn en scene magiker (eller noen annen form for entertainer for den saks skyld).
De fleste nærbilde magikere bruker vanlige rekvisitter som spillkort, mynter, svamp baller og tau.

Havørner på nært hold i Flatanger

Og alle magikere utfører de samme grunnleggende magiske effektene med disse rekvisitter, noe som gjør dem vises, forsvinner, endres, levitate, bryte og gjenopprette, og trenge inn i andre objekter. Det som er utrolig med nærbilde magi er at det skjer så nær deg, noen ganger mens du holder rekvisitter! Det er mange standard nærbilde magiske effekter og standard rutiner som brukes til å presentere dem.

For eksempel, “Ambisiøse Kort” hvor et valgt kort gjentatte ganger stiger til øverste posisjon i en kortstokk uten noen shuffling eller skjæring, eller “Sponge Balls” hvor ballene beveger seg usynlig mellom magikerens hender og de av tilskuerens. Faktisk er disse rutinene fritt tilgjengelige hvis du vil se. Alle kan søke på internett og kjøpe bøker og DVDer på nærbilde magi, eller til og med rekvisitter og standard rutiner. Det som virkelig skiller en nærbildemagiker fra en annen, er hvordan de presenterer sin magi.

Prisvinnende illusjonist, tankeleser og magiker

Faktisk er presentasjon nøkkelen – det er det som gjør nærbilde magi underholdende. En veldig god, profesjonell magiker vil være kreativ og presentere sin magi på en original og underholdende måte.

Noen ganger humoristisk, noen ganger mystisk, noen ganger bare ren merkelig og freaky. Magien blir et redskap for personligheten og ideene til utøveren.

Dette er det som gjør nærbilde magi stor underholdning. En interessant, merkelig og morsom person demonstrerer det umulige, rare og fantastiske, rett under nesen din!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *