Categories
Magi

Gjør millioner av Magic Online


Make Millions by Magic … ingen komplekse triks for å tjene penger ved magi … du har lært og du har studert, og du har mestret alle kort triks kjent for mannen. utmerket! Du er super-ch

Gjør millioner av magic online!

Det er ikke noe komplekst triks for å tjene penger ved magi på nettet!

Så du har lært og du har studert, og du har mestret alle korttriks kjent for mannen. utmerket! Du er superladet og KLAR for ACTION! … Og nå ser du på kortpakken din. Kanskje du ser ut av vinduet en stund… eller i speilet …

Ok, tro oss når vi sier at dette er hva vi magikere gjør, for det meste. Vi bruker hvert eneste fnugg av intellekt og innovasjon til å bli en magiker, det er som når det gjelder å faktisk fortelle noen om det, vel, tenk på et publikum som stirrer på deg og lurer på hvordan du gjorde ditt siste triks.

Det vi har kommet til å innse her på http://www.card-trick-magic.com er at en stor del av talentfulle magikere der ute bare ikke kan selge seg selv. Det er ganske tragisk, egentlig. Så hvordan kan vi gjøre det klarere? – Magi tjener penger, det er det ingen tvil om. Men prøv å fortelle det til en romfull av sliter magikere uten å bli ledd rett ut døren!

Hvis det er noe vi har lært under vår omfattende forskning på dette nettstedet, er det at uansett om du er en karriere magiker, en del-timer å ha det gøy med magi i helgene, eller bare noen med noen kule triks å selge, den eneste måten du kan være sikker på å gjøre det med noen grad av suksess er å få ansiktet ditt kjent rundt i byen. Og hva er den beste måten å gjøre det på?

Du gjettet det – Ved å få din Magic Online!

Det er ikke to måter å gjøre det på. I disse dager internett er BUSINESS når det gjelder å selge deg selv. Folk kjøper dagligvarer på nettet. De kjøper hva som helst. De vil vente på at bærbare datamaskiner skal varme opp for å få avisen sin på nettet i stedet for å poppe over gaten. Og de vil auksjonere skjortene av ryggen på ebay bare for å gjøre en rask buck. Så hvis spørsmålet ditt forblir “vil de kjøpe magi på nettet?”, hva kan vi si annet enn:

Du kan satse din *** de vil!

Det er som, kort triks og magi er en av de største formene for flukt på denne jorden. Og magi? Vel, magi gir lys i ellers kjedelige liv. Det re-tenner rart og lidenskap vi dessverre mistet etter barndommen, og så måten du bør se på dette er at hvis folk vil blinke kontanter online for binders, du er jævla rett de vil gjøre det samme for MAGIC online!

Vårt råd til deg derfor, er at du kanskje ønsker å prøve å tenke utenfor boksen. Hvilken nytte er en mester i korttriks uten et publikum å blende? Og etter å ha tenkt på dette for en stund nå, er vi sikre på at ja, det er OK å selge dine tjenester og produkter i gule sider eller ved jungeltelegrafen og så videre, men hvis du ønsker å spare tid og utgifter, samt gjøre noen virkelig anstendig fortjeneste ut av det, bør din første anløpshavn virkelig være din egen nettside.

Men hvis du tenker nå “OK, det er alt vel og bra, men jeg har ikke fått den første ledetråden om magi på nettet eller datamaskiner eller Internett eller HTML eller Søkemotorinnsending eller direkte markedsføring teknikk og så videre og så videre”, alt vi kan si som svar er at hei, heller ikke gjør vi!

Men vi bygde nettstedet vårt selv …

For å være ærlig, når det kommer til det, er vi ikke så interessert i alle slike ting, fordi vi heller vil konsentrere oss om å ha det gøy med magi. Så hvis du tenker på å gjøre det samme, anbefaler vi at du ser på dette først, siden det har alt du trenger under samme tak og til en brøkdel av kostnaden hvis du gikk andre steder.

Føl deg fri til å sammenligne det skjønt. På slutten av dagen, det vi sier er at en MAGIC online nettsted vil få deg lagt merke til. Hvis du bruker en laptop eller nettbrett kan du prøve å flytte det et annet sted og prøve igjen. fortsett. Ta en titt for deg selv. Det er bøtterful av magikere der ute som har hver satt opp sin egen nettside uten egentlig å tenke på hvordan du gjør det riktig, og som et resultat, ikke overraskende de er ingensteds å bli sett i søkemotorresultater for magi på nettet (som ganske mye betyr at de ville ha vært så godt ikke å gjøre det i det hele tatt!).

Så hvorfor kaste bort talentet ditt ved å forsvinne som magi på nettet?

Hvor mange ganger må vi si det for å få budskapet over? Effektivt selge din magi online vil øke sjansene for suksess i den magiske verden. Effektivt selge din magi online vil hjelpe deg å tjene på å følge drømmen din.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *